Maanantai 13.1.
PORKKANA-INKIVÄÄRISOSEKEITTO (K+L+G)
TALON YRTTILEIVITETYT LOHIFILEPALAT (L+G)
-Raikas tuorekurkkukastike (k+l+g)
-Tillimuhennettua perunaa (k+l+g)
KÄRISTETYT PALVIRYYNIMAKKARAT (L)
-Puolukkahilloa (ve+g)
-Perunamuusia (k+l+g)
SHAHI PANEER (K+G) sis. pähkinää
-Riisiä (ve+g) ja talon peltileipää (ve)
PIKKULEIVÄT JA KAHVI
Tiistai 14.1.
KOLMEN MAKKARANKEITTO (L+G)
KEITETYT LIHAPYÖRYKÄT INITIALAISESSA VOIKASTIKKEESSA (L+G)
-Keitetyt perunat (ve+g)
KANA PASTA CARBONARA (L)
-Parmesaania
RAIJAN JUURES-LINSSIPIHVIT (K+L+G)
-Hunajainen wasabimajo (k+l+g)
MUSTIKKAVISPIPUURO (VE)
Keskiviikko 15.1.
KANA-BORSSIKEITTO (M+G)
-Crème fraiche (l+g)
SITRUUNAISET PORSAANLEIKKEET (L)
-Merisuolalla ja mustapippurilla maustetut uunilohkoperunat (ve+g)
-Yrttidippi (k+l+g)
MUMMON LOHILAATIKKO (L+G)
-Hölskytyskurkut (ve+g)
VEGAANINEN MARRY ME-PASTA (VE)
TALON JOGURTTIJÄÄDYKE (L+G)
Torstai 16.1.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M,G)
-Hienonnettua sipulia ja sinappia
KASVISHERNEKEITTO (VE,M,G)
-Gluteenittomat ohukaiset (l+g)
BBQ-RUB MAUSTETTUA SUUSSA SULAVAA PORSAAN PAAHTOKYLKEÄ (L+G)
-Lohkoperunat (ve+g)
TOSCANALAINEN MAKKARAPASTA
-Parmesaania
PUNAJUURIFALLEROT (VE+G)
-Juustokastikkeella gratinoitua kukkakaalia (k+g)
TALON LETTUJA (L), MANSIKKAHILLOA (VE,G) JA KERMAVAAHTOA (L,G)
Perjantai 17.1.
MAA-ARTISOKKA-PARSAKEITTO (K+L+G)
KERMAINEN SAKSANHIRVIKÄRISTYS (L+G)
-Voiperunasosetta (k+l+g)
-Puolukkasurvosta (ve+g) ja maustekurkkuveneitä (ve+g)
TALON SPYDÄRI REILULLA SIPULILLA (L+G)
-Paistettua kananmunat
JUUSTOINEN SIENIRISOTTO (K+G)
KINUSKIKIISSELI (VL) JA KARPALOHILLOA (VE+G)