Maanantai 21.10.
VÄRIKÄS KANAKEITTO (L+G)
-Porkkanasämpylät
KOKONAISENA PAISTETTUA PORSAAN ULKOFILETTÄ SUPPILOVAHVEROKASTIKKEESSA (L+G)
-Perunamuusia (k+l+g)
UUNIKALAA SAARISTOLAISITTAIN (L+G)
-Keitetyt perunat
KASVISRUOKAILIJAN PYTTIPANNUA (VE+G)
-Pinaattimunakokkelia (k+l+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
MANGORAHKA (L+G)
Tiistai 22.10.
LIHAKEITTO (L+G)
-Juureen leivottua ruisleipää ja voita
AHVENANMAAN UUNIMAKKARAA (L+G)
-Perunamuusia (k+l+g)
KANATÄYTTEISET ENCHILADAT (L)
-Salsaa ja nachoja (ve+g)
JANSSONINKIUSAUS (L+G)
-Etikkapunajuuria ja maustekurkkuja (ve+g)
PALAK PANEER (K+G)
-Riisiä (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
KÖYHÄT RITARIT (L), HILLOA (VE+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)
Keskiviikko 23.10.
LEMPEÄN TULINEN BATAATTIKEITTO (L+G+K)
SUUSSA SULAVAA PORSAAN KASSLERIA HUNAJAISESSA MAUSTEKASTIKKEESSA (L+G)
-Uunilohkoperunat (ve+g)
VOISSA PAISTETUT RUISMUIKUT (L)
-Pottuvoita
-Tillikermaviilikastiketta ja sitruunaa
PAT THAI (VE)
-Paistettuja nuudeleita ja kasviksia hapanimeläkastikkeessa
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
OMENAKANELIKIISSELI (M+G) JA KARDEMUMMAVAAHTOA (L+G)
Torstai 24.10.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M,G)
-Hienonnettua sipulia ja sinappia
KASVISHERNEKEITTO (VE,M,G)
KANAN RINTAFILETTÄ TOMAATTIKASTIKKEESSA (L+G)
-Riisiä (ve+g)
PERINTEISET KAALIKÄÄRYLEET (L+G)
-Perunamuusia (k+l+g)
-Puolukkasurvosta (ve+g)
KURPITSARISOTTOA JA FRITEERATTUA CAMEMBERTJUUSTOA (K+L)
-Parmesaania (l+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TALON LETTUJA (L), MANSIKKAHILLOA (VE,G) JA KERMAVAAHTOA (L,G)
-Gluteenittomat ohukaiset (l,g)
Perjantai 25.10.
TÄYTELÄINEN KYLMÄSAVULOHI-KATKARAPUKEITTO (L+G)
-Voissa paistetut tilliruiskrutongit
YLIKYPSÄÄ PORSAAN GRILLIKYLKEÄ (L+G)
-BBQ-majoa (k+l+g)
-Frittiperunat (ve+g)
TALON JAUHELIHALASAGNE NAUDAN JAUHELIHASTA (L)
-Parmesanraastetta
SIENI-PARSAKAALIPIIRAKKAA (K+L)
-Marinotua punasipulia (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
LÄMPIMÄT KINUSKI-UUNIPÄÄRYNÄT
-Vaniljakermajäätelöä (l+g)