Maanantai 6.2.
PARSAKEITTO (K+L+G)
BOLOGNESEKASTIKETTA (M+G)
-SPAGETTIA (ve)
-Parmesaania
KOKOA OMA PORILAINEN
-Kurkkusalaattia, tomaattia, juustoa,mustapippuriketsuppia, sinappia, hienonnettua sipulia, majoa
-Ranskanperunoita (ve+g)
KATKARAPU-RISOTTOA (L+G)
-Parmesaania
CHILI-KOOKOSKASTIKKEESSA HAUDUTETTUA TOFUA JA KUKKAKAALIA (VE+G)
-Keitettyjä perunoita (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
JÄLKIRUOKABUFFA
Tiistai 7.2.
SIPULIKEITTO (M+G)
-Krutonkeja
POSSUA ROSEPIPPURIKASTIKKEESSA (L+G)
-Perunamuusia (l+g)
KALKKUNA-LASAGNE (L)
-Parmesaania
TOMAATTI-TUOREJUUSTOTÄYTETYT KASVISPIHVIT (K+L)
-Yrtti-kermaviilikastike (l+g)
-Merisuolalla ja mustapippurilla maustetut uunilohkoperunat (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
FRITEERATTUA BANAANIA (L)
-Vaniljakermajäätelöä ja vaahterasiirappia
Keskiviikko 8.2.
AURAJUUSTOKEITTO (L+G)
PANEROIDUT BROILERIN FILEPIHVIT (L)
-Curry-mangomajoa
-Riisiä (ve+g)
JAUHELIHAKIUSAUS (L+G)
-Punajuuri-omenasalaattia (ve+g)
TALON VERIOHUKAISET (L)
-Puolukkahilloa (ve+g)
FALAFELIT (VE+G)
-Tzatzikia (k+l+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
AMERIKKALAINEN JUUSTOKAKKU (L)
-Marjahilloa (ve+g)
Torstai 9.2.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M+G)
-Hienonnettua sipulia ja sinappia
KASVISHERNEKEITTO (VE+M+G)
-Gluteenittomat ohukaiset (m+g)
INTIALAINEN KANACURRY (L+G) Sis. katkarapua
-Riisiä (ve+g)
SULATEJUUSTOLLA HÖYSTETTY LIHAMAKARANILAATIKKO (L)
-Maustekurkku- ja punajuuriviipaleita (ve+g)
KASVISNUGGETIT (K+L) JA PUNAJUURIRISOTTOA (K+L+G)
-Parmesaania
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TALON LETTUJA (L), MANSIKKAHILLOA (VE+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)
Perjantai 10.2.
MAUSTEINEN KASVISSOSEKEITTO (K+L+G)
LIHAMUREKETTA MUSTATORVISIENIKASTIKKEESSA (L+G)
-Perunamuusia (l+g)
BROILERIN PAISTIPALAT VALKOSIPULI CREME FRAICHE HUNNULLA (L+G)
-Riisiä (ve+g)
OHRAINEN KASVIS-KAALILAATIKKO (K+L)
-Puolukkahilloa (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
MANDARIINI-KOOKOSRIISI (L+G)