Maanantai 29.5.
VALKOVIINILLÄ HÖYSTETTY RAPUKEITTO (L+G)
-Vastapaistetut sämpylät
KANAA BLACK & WHITE (G)
-Kanttarellirisottoa (k+l+g)
-Keitetyt perunat (ve+g)
KAUNOTTAREN JA KULKURIN LIHAPULLAPASTA (L)
-Parmesaania
MIFU-KASVIS-KANANMUNAMUFFINSSIT (K+L+G)
-Talon perunasalaattia (k+l+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
RAPARPERI-MANSIKKAKIISSELI (VE+G)
-Vaniljakastiketta (vl+g)
Tiistai 30.5.
PERINTEINEN NAKKIKEITTO (M+G)
SVEITSINLEIKKEET
kinkulla ja juustolla täytetty porsaanleike
-Perunamuusia (k+l+g)
-Sitruunalohkot
BROILERIA VIETNAMILAISEEN TAPAA
Sis. osterikastiketta
-Riisiä (ve+g)
SEITAN KEBABIA TALON TOMAATTIKASTIKKEESSA (VE)
-Ranskanperunat (ve+g)
-Vegaaninen valkosipulikastike (ve)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
KAHVIPULLAT
KERMA-KINUSKITÄYTTEELLÄ (L)
Keskiviikko 31.5.
ISOÄIDIN NOKKOSKEITTO (K+L+G)
-Keitetyt kananmunat
KOSKENLASKIJAN JUUSTO-PEKONIMAKKARAT (L+G)
-Perunamuusia (l+g)
PAISTETTUA KALAA (L)
-Limellä ja tillillä maustettu jogurttikastike (l+g)
LINDSTRÖMIN KASVISPYÖRYKÄT KERMAISESSA PIPARJUURIKASTIKKEESSA (K+L+G)
-Keitetyt perunat (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
KARDEMUMMA-VANILJARIISIFRUTTI (K+L+G)
-Vadelmahilloa (ve+g)
Torstai 1.6.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M+G)
-Hienonnettua sipulia ja sinappia
KASVISHERNEKEITTO (VE+M+G)
-Gluteenittomat ohukaiset (m+g)
PERINTEINEN MAKKARAKASTIKE (L)
-Keitetyt perunat (ve+g)
AURALOUNAAN JAUHEMAKSAPIHVIT PAISTETULLA SIPULILLA (L+G)
-Sokeroitua puolukkaa (ve+g)
-Voiperunasosetta (k+l+g)
KINKKU-ANANASPIZZA
-Tuoretta valkosipulimurskaa
PARSAKAALI-FETAPIIRAKKAA (k)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TALON LETTUJA (L), MANSIKKAHILLOA (VE+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)
Perjantai 2.6.
KESÄINEN SOSEKEITTO (K+L+G)
FRITEERATTUA BROILERIN SISÄFILETTÄ (L)
-Chili-mangomajoa (l+g)
-Maalaisranskanperunat (ve+g)
POSSUA SMETANA-SIPULIKASTIKKEESSA (L+G)
-Suolakurkkuja
AURAJUUSTOLLA TÄYTETYT TUOREET HERKKUSIENET (K+L+G)
-Paahdettuja uunijuureksia (ve+g)
-Yrttikermaviilikastiketta (k+l+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TUPLASUKLAA-HASSELPÄHKINÄKAKKUA
-Kermavaahtoa (l+g)