Maanantai 29.4.
TOMAATTINEN LIHAKEITTO (L+G)
-Smetanaa (l+g)
FRITEERATUT BROILERIN SISÄFILEET (L)
-Chili-mangomajoa (l+g)
-Uunilohkoperunat (ve+g)
MAALAISPALVIKINKKU-KIUSAUS (L+G)
-Marinoidut punajuurilohkot (ve+g)
HÄRKÄPAPUKASTIKE (K+L+G)
-Riisiä (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
SALMIAKKI-SITRUUNAMOUSSEA
Tiistai 30.4.
KERMAINEN KANTTARELLIKEITTO (K+L+G)
MAUKKAAT LIHAPULLAT (L+G)
-Perunamuusia (k+l+g)
MAKKARA-KIMARA
-Perunasalaattia (k+l+g)
-Kurkkurelish (k+l+g)
JANSSONIN KALAPIHVIT (L+G)
-Kermaviili-sitrus-kapriskastike (k+l+g)
KASVISKAALILAATIKKOA (K+L+G)
-Puolukkahilloa (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TALON SIMAA JA VAPPUMUNKKEJA
Keskiviikko 1.5.
SULJETTU
Hauskaa vappua!
Toivottaa,
Auralounaan henkilökunta
Torstai 2.5.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M+G)
-Hienonnettua sipulia ja sinappia
KASVISHERNEKEITTO (VE+M+G)
-Gluteenittomat ohukaiset (m+g)
TOMAATTINEN JAUHELIHAKASTIKE (L+G)
-Makaronia (ve) tai keitetyt perunat (ve+g)
PAHOLAISEN KALKKUNAPIHVIT (L+G)
-Riisiä (ve+g)
KASVISKIUSAUS (K+L+G)
-Varhaiskaali-puolukkasalaattia (ve+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TALON LETTUJA (L), MANSIKKAHILLOA (VE+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)
Perjantai 3.5.
KASVISRUOKAILIJAN VOIMAKEITTO (K+L+G)
UUNILOHTA PIPARJUURI-SMETANALLA (L+G)
-Tilli-sitrusvinegretellä maustetut uunilohkoperunat (ve+g)
RANSKALAINEN KANAPATA (L+G)
-Riisiä (ve+g)
NAKKIPERUNASOSEVUOKA (L+G)
-Punajuuri-omenasalaattia (ve+g)
KASVISTÄYTTEISET QUESADILALLAT (K) paistetut kasvistortillat
-Guacamolea (k+l+g) ja pico de gallo-salsaa (k+l+g)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
HEDELMÄSALAATTIA (VE+G) JA VALKOSUKLAAVAAHTOA