Maanantai 15.4.
TÄYTELÄINEN SUPPILOVAHVEROKEITTO (K+L+G)
LIHAPYÖRYKÄT PATRUUNAKASTIKKEESSA (L+G)
-Perunamuusia (k+l+g)
UUNISEITIÄ RUOHOSIPULI-KANANMUNAKASTIKKEESSA (L+G)
-Marokkolaiset varhaisperunat (k+l+g)
PALAK PANEER TOFULLA (VE+G)
-Riisiä (ve+g)
-Talon peltileipää
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
RAPARPERIRAHKA (L+G)
Tiistai 16.4.
KANA-MAISSIKEITTO (L+G)
-Nachoja (k+l+g)
NAKKISTROGANOFF (L+G)
-Keitetyt perunat (ve+g)
-Etikkapunajuuria ja maustekurkkua (ve+g)
PAISTETTUA TURSKAA (L)
-Perunamuusia (k+l+g)
-Lime-kurkkukastike (k+l+g)
INTIALAISITTAIN MARINOITUA LEIPÄJUUSTOA JA PAISTETTUA KASVISRIISIÄ (K+G)
-Kurkumasämpylät
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
PULLA KAHVIT
Keskiviikko 17.4.
PERINTEINEN LIHAKEITTO (M+G)
BUTTER CHICKEN (L+G)
-Basmatiriisiä (ve+g)
TALON KALAMUREKEPIHVIT (L+G)
-Voiperunasosetta (k+l+g)
-Kartanonkastike (k+l+g)
SAVUPORSAS METSÄSIENIPASTA (L)
-Parmesaania
KASVISRUOKAILIJAN FAVAKASTIKE (K+L+G)
-Keitetyt perunat
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
KEVÄINEN RAHKAPIIRAKKA (L)
Torstai 18.4.
PERINTEINEN HERNEKEITTO (M+G)
-Hienonnettua sipulia ja sinappia
KASVISHERNEKEITTO (VE+M+G)
-Gluteenittomat ohukaiset (m+g)
POSSUA UNKARILAISEEN TAPAAN (L)
-Riisiä (ve+g)
KALASTAJAN PYÖRYKÄT BEARNAISE (G)
-Keitetyt perunat (ve+g)
KEBABKIUSAUS (L+G)
-Pepperoneja (ve+g)
KASVISLASAGNE (K)
-Parmesaania
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TALON LETTUJA (L), MANSIKKAHILLOA (VE+G) JA KERMAVAAHTOA (L+G)
Perjantai 19.4.
NAUDAN JAUHELIHAKEITTO (M+G)
-Sipulisämpylät
KARITSAN PAAHTOPAISTIA JA ULKOFILETTÄ TUMMASSA ROSMARIINIKASTIKKEESSA (L+G)
-Valkosipulikermaperunat (k+l+g)
PÄIVÄN KALA
-Tillivoissa pyöriteltyjä pariisinperunoita ja porkkanoita (k+l+g)
-Skagenröra (l+g)
KERROSMUNAKAS PARSAKAALI-HOLLANDAISETÄYTTEELLÄ (K+G)
RUNSAS SALAATTIPÖYTÄ
TALON BRITAKAKKU